VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

13 mai 2022
Cu un portofoliu impresionant, compania FMC este alături de fermieri cu tehnologiile și produsele necesare obținerii culturilor sănătoase, lipsite de boli, buruieni și dăunători. 
Victor Pânzari, consultant regional, FMC în Republica Moldova, recomandă produsele FMC ca fiind eficiente și cu efect de durată.

Ca de obicei, în fiecare sezon, compania FMC vine cu câte un produs nou. Anul trecut, am lansat pe piață un erbicid pentru un control bun al gramineelor, buruienilor cu frunza lată anuale și perene: DINIRO®. Datorită sinergismului celor trei substanțe active din componența sa, preparatul asigură un control foarte bun al tuturor buruienilor graminee dicotelidonate, precum și a problemei pe care o avem în fiecare an, saburasta de floarea soarelui, menționează Victor Pânzari.

Compania agricolă, SRL Anina, din Anenii Noi s-a convins de eficacitatea erbicidului DINIRO® deja pentru al doilea an consecutiv. Grigore Iordăchescu, director de producere al companiei susține că este un produs cu rezultate garantate, care anul trecut i-a asigurat o roadă bogată.

În acest an, avem aproximativ 400 ha de porumb. Este al doilea an consecutiv când alegem erbicidul DINIRO®. Ce ne-a atras la el? Toleranța față de cultură. Putem începe tratarea, odată cu apariția celei de-a doua frunză. Perioada de acțiune a preparatului este până la opt săptămâni.  Având în vedere că lucrăm deja al doilea an cu acest preparat, recomandăm fermierilor să aibă încredere în el, este eficient, spune Grigore Iordăchescu.

FMC Corporation este o companie de cercetare în agricultură, oferind fermierilor din întreaga lume soluții și produse inovatoare pentru  protecția și nutriția plantelor.

Portofoliul produselor FMC, pe piața Republicii Moldova, este destul de variat. La noi, puteți găsiți tot de ce aveți nevoie: erbicide, insecticide și fungicide. Vă recomandăm cu certitudine să procurați produsele noastre de la distribuitorii autorizați din țară, susține Victor Pânzari, consultant regional, FMC Agro România.

DINIRO® este un erbicid selectiv, sistemic, pentru combaterea în postemergență a buruienilor graminee și cu frunză lată, anuale și perene din culturile de porumb. Activitatea produsului se bazează pe două moduri de acțiune diferită: prosulfuron și nicosulfuron sunt erbicide sulfonilureice a căror activitate se bazează pe blocarea diviziunii celulare în vârfurile de creștere, în timp ce dicamba este regulator de creștere.

DINIRO® este absorbit rapid de foliajul plantelor și inhibă creșterea buruienilor sensibile, la scurt timp după aplicare, prevenind astfel competiția cu plantele de cultură.
 
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate

VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

loading ...