Parteneri

Parteneri

USAID/APM

In support of Moldova's democratic and free-market reforms, USAID projects work to strengthen economic growth and democratic governance.

https://www.usaid.gov/moldova

IFAD

Unitatea Consolidată pentru
Implementarea Programelor IFAD

https://www.ucipifad.md/

FARM

Federaţia Agricultorilor din Moldova ”FARM”, înregistrată în martie 2000, ca o asociaţie publică non profit, uneşte interesele a 12 organizaţii ONG şi mai mult de 5000 de membri fermieri şi antreprenori din zonele rurale.

http://www.agrofarm.md

ODA

Organizaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

https://www.oda.md/ro/

Asociația Moldova Fruct

Asociația Producătorilor și
Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct

https://moldovafruct.md/

ANARM

Asociația Națională a Apicultorilor
din Republica Moldova

https://anarm.md/

Asociația Nucicultorilor din RM

Consultanță oferită de UAPCN
Elaborarea proiectelor de livadă​
Certificarea organică a producției membrilor Asociației.

https://moldovanuts.com/

AgroCereale

Asociația Exportatorilor și Importatorilor de
Produse Agricole și Cerealiere „AGROCEREALE”

https://www.agrocereale.md/

MADRM

Ministerul Agriculturii,
Dezvoltării Regionale și Mediului

https://www.madrm.gov.md/

AIPA

Agenția de Intervenție și
Plăți pentru Agricultură

http://aipa.gov.md/

Syngenta

Syngenta este una dintre companiile globale de vârf din agricultură, formată din Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds.
Ambiția noastră este să ajutăm la hrănirea în siguranță a populației globale, purtând în același timp de grijă planetei.
Syngenta Agro SRL este lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită să răspundă nevoilor fermierilor printr-un portofoliu bogat de produse și serivcii de ultimă generație care adresează provocările unei agriculturi în continuă schimbare. Syngenta Agro SRL, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta Crop Protection AG, este prezentă pe piață locală de peste 22 de ani.

https://www.syngenta.md/

Agenția Natională de Dezvoltare Rurală

Agenţia Naţională de Dezvoltare Rurală (ACSA) este o organizaţie neguvernamentală, non-profit şi apolitică, care îşi desfăşoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

ACSA este unul din liderii de pe piaţa de consultanță și cercetare în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale din Republica Moldova, având o reputație excelentă atât în țară cât și peste hotare.

ACSA asigură accesul la cunoştinţe inovative, experienţe şi abilităţi practice, ce vizează un spectru larg de domenii și orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului agricol și rural din Republica Moldova.

https://acsa.md/

LEMKEN

Specialist în agricultura arabilă profesională

https://lemken.com/

DiazTech

Tehnologii avansate - posibilităţi nelimitate!

https://diaztech.md

DiazChim

„Protecţie maximă – succes garantat” este respectat la maxim.
 

https://diazchim.md

VERUM GROUP AGRO TRADING

Suntem unul din principalii producători și exportatori de cereale și oleaginoase din Republica Moldova. Gestionăm un lanț valoric integrat care include cultivarea, contractarea, păstrarea, vânzarea și livrarea produselor agricole către clienții noștri. Garantăm calitatea înaltă a produselor și serviciilor oferite. Cooperăm cu consumatorii industriali și traderii internaționali din 14 țări.

https://www.verum.md/

Bioprotect

Bioprotect - Agricultură eficientă. Tehnologii de cultură; Inputuri agricole și servicii; Tehnică și echipamente agricole; Magazin agricol Bioprotect

https://bioprotect.md/

Bayer

Bayer este un concern cu sediul la Leverkusen, Germania și cu activitate internațională în industria chimică și farmaceutică.

https://www.bayer.com/

Corteva

Corteva, Inc. este o companie americană importantă de produse chimice și semințe agricole, care a fost unitatea agricolă a DowDuPont înainte de a fi separată ca o companie publică independentă.

https://www.corteva.ro/

FMC

Compania FMC este alături de fermieri cu expertiza tehnică, tehnologiile și produsele necesare obținerii culturilor sănătoase, lipsite de boli, buruieni și dăunători. În activitatea noastră ne bazăm pe o rețea puternică de distribuitori profesioniști, companii de o maximă importanță în performanța fiecărei ferme agricole.
Persoană responsabilă pe teritoriul Moldovei este Victor Pînzari, Consilier Regional RM.
Tel +373 62 03 8888, Mail: victor.pinzari@fmc.com.


ADAMA

Este o companie de protecție a culturilor.

https://www.adama.com/moldova/ro/

loading ...