Termeni și condiții

Termeni și condiții

Reproducerea textelor, a materialelor video și a imaginilor, integral sau partial de pe site-ul AGROMEDIA este posibil doar cu acordul redacției. Se permite preluarea a nu mai mult de 550 de semne cu trimitere la link direct către versiunea originală.
 
În cazul când va fi postat un anunț, Agromedia are dreptul de a dezactiva sau șterge unele date ce conțin un limbaj necorespunzător, crează sau  redă suspiciuni privind veridicitatea ofertei ori care încalcă regulile de bază ale publicității portalului. Totodată, avem dreptul de a redacta conținutul materialelor realizate păstrând informația ofertei.
 
Materialele video, conținutul și datele de pe acest portal sunt furnizate fară obligații și pot fi modificate, redactate ori șterse definitiv sau pe perioade nedeterminate, fară o notificare prealabilă.
 
Agromedia.md şi site-urile furnizoare de servicii (în principal, Google) folosesc cookies, care colectează şi stochează informaţii referitoare la computerul dvs. în scopul de a vă oferi informaţie publicitară adecvată. Prin folosirea site-ului agromedia.md, confirmaţi că înţelegeţi şi acceptaţi prelucrarea datelor personale. Aveţi opţiunea de a dezactiva modulul cookies din setările browserului.
 
Agromedia.md acordă o importanță deosebită protecției vieții private și securității datelor dvs. personale. Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal numai în conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal și a altor legi și reglementări aplicabile.
 
loading ...