Cine suntem?

Cine suntem?

AGROMEDIA
În pas cu agricultura modernă!

 
După un an și ceva de prezență pe piața mediatică, portalul de știri AGROMEDIA și-a justificat pe deplin misiunea cu care s-a lansat.
 
Am oferit știri și povești de succes din cele mai neobișnuite, astfel reușind să stabilim parteneriate de încredere cu micii fermierii și antreprenorii de top din agricultură.
 
Informațiile publicate au fost din toate domeniile agricole, în care fiecare sursă și-a exprimat propria opinie. Echidistanța și neimplicarea în anumite conflicte de interese sau scandaluri ne plasează în lista celor mai independende portaluri media. Politica noastră a fost și este Producătorul Autohton, cu toate succesele lui, problemele pe care le întâmpină, pașii care îl ajută să devină un agricultor de succes, sfaturile oferite.
 
Portofoliul AGROMEDIA conține numele cele mai importante din domeniul despre care scriem. Video-contentul realizat de noi a permis fermierilor să ia cunoștință de cele mai performante inovații: tehnică agricolă ultramodernă, produse fitosanitare omolage pe piața mondială, tehnologii de ultimă generație care, odată implementate, asigură succesul unei afaceri.
 
Ați putut lectura interviuri cu personalități notorii din lumea agricolă, cuvântul cărora înseamnă mai mult decât o opinie sau un mesaj.
 
Am informat corect și în timp util vizitatorii site-ului despre ultimele nouăți din comunitatea mondială agricolă.
 
Am respectat în proporție de sută la sută logo-ul În pas cu agricultura modernă!
 
Oricine dintre fermeri și-a dorit promovare, noi am fost cei care i-am oferit-o. Și o vom face și de acum încolo.
 
Și toate astea le-am reușit grație consumatorilor informațiilor apărute pe site-ul nostru, a încrederii cu care am fost și suntem cotați de parteneri, a unui comportament corect atunci când am fost taxați sau criticați.

Și de acum încolo, cele trei componente - misiunea, viziunea şi valorile – vor fi în cap de listă la capitolul obiective și priorități.
 

Cine suntem?

keymeta

,keymeta

Cine suntem? AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori

O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

Cine suntem? AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori. O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

loading ...