UNDE MERGEM ÎN WEEKEND DUPĂ PRODUSE AUTOHTONE? Târguri în Chișinău

02 jun 2023
Sezon fructelor și legumelor este în toi, iar asta înseamnă că târgurile producătorilor autohtoni sunt cele mai căutate în această perioadă. Unde găsim produse proaspete de sezon direct de la producător în weekend-ul: 03-04 iunie 2023, vedeți în acest material.
 
În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 03 iunie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.
 
În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole. În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”  al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.
 
Pe Strada Pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie - „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator - SC „Media Show Grup” SRL;
 
În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26  - Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.
 
În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.
loading ...