LABORATOR DE INOVAȚII ÎN AGRICULTURĂ. Participă și obține certificatul necesar pentru subvenționare

21 mai 2024
 
Ești producător de legume în teren deschis și/sau spațiu protejat? Ești interesat de tehnologiile digitale și strategii de marketing cu ajutorul cărora să-ți dezvolți afacerea? Vrei să depui dosarul pentru a obține subvenții din partea statului și ai nevoie de certificat care confirmă instruirea producătorului agricol în domeniu? Vino la Programul de mentorat pentru fermieri: „Laborator de inovații în agricultură”.
 
Este un program special conceput pentru a conecta agricultura cu soluțiile inovatoare și startup-urile B2B. Fermieri, specialiști în AgTech, cercetători și reprezentanți ai instituțiilor de stat se vor întruni într-un mediu favorabil de dezvoltare accelerată a afacerilor locale cu ajutorul tehnologiei.
 
Când? 29 mai – 30 iulie 2024
Cine poate participa? Fermierii mici și mijlocii, producători de legume în spațiu protejat și în câmp deschis
Format? Cursuri online + vizite de studiu în teritoriu
Înregistrare: AICI 
 
În cadrul „Laboratorului de inovații în Agricultură” veți beneficia de:
  • Cursuri de instruire online accesibile și aplicabile, fie că utilizați deja tehnologiile în procesul de producere sau sunteți în căutare de alte inovații.
  • Acces la mentorat individual cu experți în AgTech și fermieri care implementează cu succes tehnologiile moderne în cadrul afacerilor, care vă pot oferi diagnosticare, bune practici și soluțiile necesare pentru modernizarea și dezvoltarea afacerii dvs.
  • Vizite la afaceri, centre publice și private unde tehnologiile în agricultură deja funcționează.
  • Certificat de participare, validat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, valabil pentru obținerea subvențiilor și a granturilor (Numărul total de ore: 50).
  • Rambursare cheltuieli de transport.
Vezi AICI, temele studiate la curs.

„Laboratorul de inovații în agricultură” este organizat de Technovator și AGROMEDIA, cu suportul WNISEF. Parteneri: Centrul de Consiliere Agricolă și Rurală din subordinea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare; FMC.
loading ...