VINUL MOLDOVEI LA CONVENȚIA MOLDO-AMERICANĂ MAC10, WASHINGTON, SUA

23 apr 2024
Vinul Moldovei a fost prezent la ediția a 10-a a Convenției Moldo-Americane MAC10, Washington, Statele Unite ale Americii, subliniind angajamentul față de promovarea brandului de țară - Wine of Moldova în SUA.
 
În cadrul evenimentului, Directorul Oficiul Național al Viei și Vinului, Stefan Iamandi a subliniat angajamentul Moldovei față de promovarea vinurilor de calitate în SUA, facilitând accesul diasporei din Washington DC la  selecția de vinuri care sunt disponibile pe piața americană.


 
Evenimentul, care a reunit peste 250 de membri ai diasporei din toate colțurile SUA, a fost deschis de Mihai Popșoi și Ambassador Samantha Power, evidențiind conexiunile puternice între Republica Moldova și America de Nord.
 
Prezența Moldovei la MAC10 a fost posibilă datorită suportului oferit de partenerii USAID Moldova și Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Proiectul Dezvoltăm Moldova Rurală
 
Evenimentul Convenției Moldo-Americane evidențiază importanța strategică a colaborării între Republica Moldova și America de Nord. Această platformă de dialog și comunicare extinde conexiunile economice, culturale și politice, consolidând legăturile noastre transatlantice, precizează Wine of Moldova.
loading ...