JURNALIȘTI, INFLUENCERI ȘI FOTOGRAFI DIN OLANDA AU VENIT SĂ DESCOPERE VINURILE NOASTRE

08 nov 2023
Jurnaliști, influenceri și fotografi din Olanda au venit în R. Moldova pentru a explora industria vitivinicolă din țara noastră și de a descoperi aromele autentice. În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, ONVV a găzduit o delegație specială din Olanda în cadrul unei vizite de presă organizate în parteneriat cu Pitch PR.
 
Printre membrii delegației se regăsesc nume mari din mass-media vinicolă olandeză: Petri Houweling (Winelife), Niels van Laatum (Vision Magazine), Bas Korpel (De Grote Hamersma), India Donisi (Wine Spice Girl), Danielle (Wander-Lust), Iris Jungerling (Pitch PR) și fotografa Vivian Secreve. Cu scopul de a promova produsele noastre vitivinicole și potențialul nostru vinicol, liderii de opinie din Olanda vor scrie despre vinurile și vinăriile vizitate la noi, împărtășind cu lumea impresiile lor despre Vinul Moldovei.
 
În cadrul acestei vizite, oaspeții au descoperit vinăriile Cricova, Sălcuța, Purcari și Asconi, unde au avut șansa de a degusta vinurile noastre premiate și de a descoperi secretele vinificației din Moldova.


 
Nu este pentru prima dată când delegații internaționale vizitează R. Moldova pentru a-i descoperi vinul. Recent, am fost vizitați de cunoscătorii și reprezentanții industriei vinicole din Coreea de Sud: sommelieri, directorul Asia Wine Trophy și director la Institutul pentru Vinuri din Europa de Est și Centrală; vicepreședintele Vinideus Korea; președintele Wine Brothers, partener Ginana; președintele Vino Solution, care reprezintă 12 companii de import și alții.
 
Importatorii și experții coreeni au întreprins această vizită pentru identificarea noilor oportunități de colaborare și de extindere a portofoliilor de vinuri în Coreea de Sud.
 
loading ...