VIDEO: CEL MAI MARE TRACTOR DIN R. MOLDOVA, FENDT 1162 VARIO MT, PREZENTAT FERMIERILOR

18 aug 2023
Cel mai mare tractor din Republica Moldova, FENDT 1162 VARIO MT, alături de alte noutăți ale sezonului, a fost prezentat fermierilor în cadrul evenimentului „DiazTech AGRO”. Reprezentanți ai companiilor FENDT, VALTRA, LEMKEN, KÖCKERLING au venit special pentru a fi alături de agricultorii din țara noastră și a afla care sunt necesitățile acestora în materie de tehnică agricolă.
 
Artur Zgardan, Fondator DiazTech:
Dragi prieteni, bună ziua! Vă mulțumim că ați dat curs invitației și sunteți alături de noi la această zi de câmp, organizată anual de DiazTech, împreună cu partenerii noștri, furnizori de tehnică agricolă. Astăzi, vom prezenta mai multe premiere: FENDT 1162 VARIO MT cu șenile, noua serie FENDT 700 și tractorul VALTRA seria G.
 
FENDT 1162 VARIO MT reprezintă încoronarea a mulți ani de cercetare și experiență în fabricarea tractoarelor șenilate. Putere, performanță, protecție a solului și stabilitate ce nu pot fi egalate, confort și manevrabilitate ca la un tractor pe roți – așa este descris noul FENDT.


 
Oleksii Kopylov, Reprezentant AGCO:
Capacitatea acestor tractoare este de 500-670 CP. Sub capotă, avem un motor MAN cu 6 cilindri de 15,2 litri, cu diapazonul de 1200-1500 de rotații pe minut, nominal: 1700. Asta permite, în primul rând, să economisim carburant și, în al doilea rând, să prelungim perioada de activitate a motorului.
 
FENDT 700 VARIO este un tractor versatil de la 144 la 237 CP. Va fi cel mai bun asistent al dumneavoastră în orice sarcină - de la operațiuni ușoare, până la lucrări grele pe câmp sau transport. După cum specifică producătorul: este un tractor pentru perfecționiști.


 
Din dotările tehnice importante enumerăm: cabină cu post de operare FendtONE; motor, cutie de viteze și încărcător frontal; pompa hidraulică și motoare ce funcționează la o presiune mare de lucru de 550 bar; levier frontal cu control de descărcare; blocare automată a axei de direcție; sistem de direcție activ: VarioActive.
 
VALTRA G 135 este o mașină din a 5-a generație de tractoare VALTRA. Designul său compact este echipat cu un motor cu 4 cilindri cu rezervă de putere, transmisie inteligentă, hidraulică versatilă și funcționalitate inteligentă pentru agricultură. Caracteristicile tehnice avansate ale VALTRA G 135 îl fac un însoțitor de încredere, care poate fi utilizat în exploatare forestieră, în câmp, la fermă și chiar pe șantier.
 
Alexei Koutine, Reprezentant Valtra:
Mașina noastră nouă, pe care o prezentăm aici pentru prima dată: modelul Valtra G 135. Este o mașină ușor de manevrat. Poate îndeplini orice tip de lucrare din gospodărie. Datorită dimensiunilor sale, această mașină este ideală pentru lucrul cu stivuitor frontal.


 
Tractorul cu șenile FENDT 1162 VARIO MT a mers direct în gospodăria „Climăuțanul-Agro” de la Climăuți Dondușeni. Alexei Chiriac, administratorul companiei este fermierul care pune accent pe investițiile în tehnica performantă, iar asta îi aduce rezultate frumoase în câmp.
 
Alexei Chiriac, Administrator „Climăuțanul-Agro” SRL:
Mulțumim pentru organizarea unui astfel de sărbători. Compania Dvs este cea care întotdeauna aduce ultimele inovații din domeniul tehnicii agricole și le promovează la nivel. Vă doresc succes și realizări și mai mari!
 
De asemenea, în cadrul evenimentului, DiazTech a prezentat fermierilor o gamă largă de tehnică agricolă modernă: tractoare, combine, utilaje agricole, stivuitoare. Fermierii s-au arătat interesați și au împărtășit din experiența lor cu tehnica pe care o au deja în parcurile auto: FENDT, VALTRA, IDEAL, achiziționată de la dealerul oficial DiazTech. 
 
Dumitru Orescu, Administrator CA „Roada Dumbravei”:
De mai mulți ani colaborăm cu DiazTech, cumpărăm de la ei tehnică, este o echipă de la specialiști foarte buni. Anul acesta, am cumpărat o combină FENDT, suntem foarte mulțumiți. Este o combină, performantă, economă, care nu ne dă pierderi.
 
Valeriu Ciubuc, Administrator INTERAGROINVEST SA:
Tehnica prezentată astăzi aici ne permite să ne gândim la faptul că vom putea micșora costurile de producție și vom putea ține piept la toate provocările ce sunt acum pe continentul european.
 
Pentru detalii despre cele mai performante utilaje agricole de pe piața R. Moldova, adresați-vă la specialiștii DiazTech.
loading ...