PRODUCĂTORUL DE TEHNICĂ AGRICOLĂ, LEMKEN, NEVOIT SĂ OPREASCĂ PRODUCȚIA

16 mai 2024
Lemken oprește producția din motive de siguranță. Producătorul de mașini agricole  a fost atacat de hackeri. Compania a anunțat acest lucru într-un comunicat de presă.
 
Hackerii au atacat toate locațiile Lemken din întreaga lume. Nu este primul atac de acest gen: în decembrie 2023, producătorul de mașini agricole Grimme, la fel, a fost victima hackeri-lor. Cu un an mai devreme, activitatea Fendt a fost blocată după un atac cibernetic. În 2021, hackerii „au vizat” o fabrică de lapte din Austria și compania de carne JBS, scrie  Agrarheute.
 
Potrivit lui Lemken, hackerii criminali au atacat compania sâmbătă, 11 mai 2024. Lemken a oprit toată producția. Angajații biroului pot lucra de la distanță. Prin urmare, reprezentanții pot fi contactați prin e-mail sau telefon.
 
Lemken începe operațiunea de urgență

Anthony van der Ley, CEO al Grupului Lemken, a declarat:
Lucrăm din greu pentru a analiza efectele atacului, cu sprijinul specialiștilor și în colaborare cu Oficiul de Poliție Criminală de Stat, pentru a construi o nouă infrastructură IT. Procesele noastre interne lucrează în prezent în mod de urgență.
 
Conform analizelor inițiale detaliate, datele clienților noștri nu sunt afectate, deoarece sistemele noastre de securitate au funcționat foarte bine.
 
Lemken se așteaptă ca primele sisteme să poată fi repornite în câteva zile cu ajutorul propriei echipe IT cu experiență.
 
Bineînțeles că vom continua să fim îngreunați în activitățile noastre în următoarele câteva zile. Prin urmare, sperăm că clienții, partenerii de afaceri și furnizorii noștri vor înțelege orice inconvenient, spune Anthony van der Ley.
loading ...