ARAT LA VITEZĂ ÎN SCOP CARITABIL – 37 DE TRACTOARE PE ACELAȘI CÂMP

30 mar 2023
A adunat 37 de tractoare, care s-au întrecut la arat pe un singur câmp. Este vorba despre Proiectul „Field of Deere”, proba „arat la viteză”, organizat pentru al doilea an consecutiv de producătorul de tehnică agricolă, John Deere, și fermierul, Willie Lean, din Scoția, în memoria nepotului său Brodie Walker, care a decedat în 2018.

Cele 37 de tractoare și pluguri John Deere au acoperit un câmp de 20 de acri în doar 14 minute, înainte de a aborda un bloc de 40 de acri și 26 de acri. Tractoarele au fost aliniate în ordinea vârstei, de la un tractor compact 955 la un John Deere 7310R.

Scopul evenimentului a fost strângerea de bani pentru două organizații caritabile pentru copii binecunoscute. S-a reușit colectarea sumei de 7.000 de lire.În plus, un alt câmp de 40 de acri a fost arat pentru a permite spectatorilor să vadă și să facă fotografii, urmat de un câmp de 26 de acri pentru participarea tractoarelor mai vechi/de epocă.

Pe terenul arat a fost expusă pentru spectatori o gamă de echipamente de cultivare diferite. De asemenea, organizatorii au pus la dispoziția curioșilor mâncare și băuturi răcoritoare.

Imaginile uimitoare de la eveniment au făcut înconjurul lumii, strângând aproximativ 1,6 milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

John Deere s-a oferit să pună la dispoziția fermieruluii echipa sa de marketing pentru a promova evenimentul și a-l face unoscut la nivel global.

Sursa: thescottishfarmer.co.uk
Imagini: Anne MacPherson Photography
 
loading ...