VIDEO: CORTEVA AGRISCIENCE - INOVAȚIE FĂRĂ OPRIRE! Noi produse dedicate culturilor de toamnă au fost lansate la Chișinău

04 oct 2022
Corteva Agriscience este compania de agricultură care a reunit minți strălucite și rezultate înalte ale sectorului, câștigate de-a lungul a două secole de cercetări științifice. Este o companie lider și acționează pe măsură. Acceptă provocările cu care industria agricolă se confruntă și face tot posibilul ca aceasta să progreseze și să se dezvolte.

Inovație fără oprire! Acesta este unul din obiectivele primordiale ale specialiștilor Corteva. Accelerează inovațiile pentru a crea soluții care vor oferi din abundență alimente de calitate superioară, atât în prezent, cât și în viitor.

Jean Ionescu, Country Leader Corteva:

Chiar dacă Corteva Agriscience este de doar 3 ani pe orbită, dezvoltăm tehnologii în agricultură de foarte, foarte mulți ani.

Noi produse Corteva dedicate cerealelor de toamnă și rapiței au fost lansate la Chișinău. Preparatele promit a fi de eficiență maximă și cu efect garantat.

Maria Cîrjă, Marketing Manager Md & Ro, Corteva:

Am ales ca și perioadă de organizare a acestui eveniment toamna pentru că se adresează în primul rând culturilor de toamnă: cereale și rapiță.  Vom lansa două produse noi: erbicidul Citadel® și fungicidul VerbenTM.

Alexandra Petcuci, Category Marketing Manager Herbicides Md & Ro, Corteva:

Citadel® este soluția de toamnă pentru combaterea buruienilor dicotiledonate.

Adrian Ionescu, Category Marketing Manager Fungicides Md & Ro, Corteva:

VerbenTM este un fungicid cu spectru larg de combatere, cu o sinergie foarte bună, dovedită clar în laborator și în teren. Este cel mai eficient în combaterea făinării.

Portofoliul Corteva include unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie. Dar cea mai bună apreciere a calității unui produs o poate da doar consumatorul, în acest caz – fermierii. Iar faptul că ei aleg să aplice în câmpurile lor preparatele Corteva vorbește despre performanța și eficacitatea acestora.

Victor HROPOTINSCHI, adminitstrator „Agro- SZM”, din Drochia:

Nu ezităm să testăm toate produsele noi care apar pe piață. Cu Corteva colaborăm de mult timp. Pentru că suntem printre cei mai mari cumpărători ai lor din Moldova, anual înființăm loturi demonstrative pe care testăm produsele lor și de fiecare dată am rămas mulțumiți.

Gheorghe PAȘALÎ, administrator „Cumnuc AGRO” SRL, din Ceadîr-Lunga:

Putem spune că Corteva este compania care ține piața, putem spune asta cu retitudine. Am venit cu mare interes la evenimentul de lansare a produselor noi.

Vasile Folea, Customer Tehnology Specialist Md & Ro, Corteva:

Toată tehnologia este ca un puzzle și trebuie să avem privirea de ansamblu ca toate verigile să le executăm corect și în final să obținem producția scontată dar să avem și certitudinea că pentru cultura următoare lucrurile sunt în siguranță.

Corteva Agriscience este compania care oferă fermierilor din întreaga lume un portofoliu complet - inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității.
loading ...