COMBINĂ FENDT IDEAL 9T. Cele mai bune rezultate!

11 oct 2021
Obiectivul unui fermier este să aibă o campanie de recoltat cât mai productivă și fără  pierderi de recoltă. Pentru asta este nevoie de tehnică agricolă bine pregătită. Cu ajutorul combinei inteligente Fendt IDEAL 9T,  puteți fi sigur de rezultate bune pe parcursul a întregii campanii de recoltat.
 
Combina IDEAL dispune de un sistem inovator de treierat, o funcţionare simplă şi intuitivă şi fiabilitate absolută. Modelul Ideal 8 şi 9 are două rotoare elicoidale ce oferă un randament mare, o bună calitate a treieratului, cu o manipulare delicată a boabelor şi un consum redus de energie.
 
Motorizarea combinelor Fendt Ideal este asigurată de un motor MAN pentru modele Ideal 8 şi 9. Toate motoarele au sistem de injecţie common rail şi respectă standardul Tier4 final.De menționat că IDEAL 9 se deosebește prin eficacitate, consum redus de combustibil, cheltuieli minime pentru întreținere și este dotată cu supercondiții pentru operator.

Fermierii care vor opta pentru o combină din gama FENDT IDEAL vor scurta timpul acordat mentenanței zi de zi, înainte de începerea lucrărilor. De altfel, numele acestei combine spune totul și producătorii germani nu în zadar i l-au dat!

 
loading ...