VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021
Gama de produse WUXAL de la compania  UniferX International GmbH cu sediul în orașul Ninhagen / Germania este cea care de mai bine de 20 de ani studiază necesitățile producătorilor agricoli din R. Moldova și propune soluții în domeniul fertilizare foliară pentru culturile agricole.
 
Sergiu CIUBOTARU, reprezentant regional UniferX International în  R. Moldova:

„Soluțiile sunt bazate pe cele mai noi realizări științifice, pe experiența noastră comună. Produsele Wuxal sunt produse multifuncționale. Funcțiile suplimentare ale produselor oferă nu doar o nutriție a plantelor, ci și o acțiune excelentă în combinație cu produsele de uz fitosanitar. Ele sunt caracterizate ca partener optimal în sistemele moderne de protecție și nutriție a plantelor.”
 
Viorel Orlovschi, directorul companiei „VIORIX-AGRO” SRLdin s.Grimăncăuţi, r.Briceni, este fermierul care și-a pornit o proprie afacere la doar douăzeci de ani. El deține 126 ha de teren agricol, pe care cultivă și cereale, iar livada de mere și prun fiind plantată pe o suprafață de peste 100 ha, după tehnologii de ultimă oră. Pe o treime de livadă a instalat un sistem de irigare, datorită căruia recolta va spori destul de simţitor.
 
A construit și două depozite frigorifice, unul cu o capacitate de 900 tone, în satul Trebisăuţi, iar un altul, de 1 500 tone, la Grimăncăuţi. Merele şi prunele orlovschiene sunt exportate în Federaţia Rusă, piaţa comunităţii europene constituind o ţintă de viitor.
 
Viorel ORLOVSCHI, director „VIORIX-AGRO” SRL:

„La îngrijirea livezilor și pentru un produs de calitate în final, folosim îngrășământ. Începând din toamnă și până în altă toamnă, utilizăm foarte multe produse Wuxal. Avem o experiență de zece ani de când folosim aceste îngrășăminte. Aproximativ toată gama și avem un rezultat bun. Produsele Wuxal ne asigură o calitate bună pentru păstrare, pentru realizare. De când am descoperit aceste produse, am exclus problemele cu pătarea merelor și alte boli.”
 
Pentru producerea îngrășămintelor solubile în apă se folosește materie primă de calitate europeană, iar laboratorul companiei verifică minuțios calitatea produselor finite. Gama de îngrășăminte complexe, clasa Premium, 100% solubile în apă, asigură o aprovizionare de nutrienți pe toată perioada de vegetație a culturilor.
 
Mihai BUCIUCEANU, agronom „VIORIX-AGRO”SRL:

„Am testat mai multe produse, dar am revenit inapoi la produsele Wuxal, deoarece am constatat că sunt cele mai calitative de pe piață și își merită banul. Rezultatele sunt pe măsură. În R. Moldova sunt livrate de compania de top, DiazChim SRL”
 
Viorel ORLOVSCHI, director „VIORIX-AGRO”SRL:

„Cu DiazChim SRL avem o colaborarea de vreo 5-6 ani. Orice produs Wuxal de care avem nevoie, DiazChim SRL ni-l livrează la timp. Implementând toată gama, obținem rezultate foarte bune.”
 
Menționăm că UniferX International GmbH are în portofoliul său de servicii:
  • Nutriția plantelor: produse de înaltă calitate, cu o absorbție rapidă și ecologic pure pentru întărirea sistemelor de protecție, biostimularea și nutriția plantelor;
  • Irigarea plantelor: proiecte agricole cu diverse tipuri de sisteme avansate pentru irigarea plantelor;
  • Agricultura digitală: sisteme de monitorizare pe teren și sisteme de suport pentru managementul terenurilor, bazate pe diverse instrumente de măsurare și prelucrare a datelor în teren, servicii profesionale de consultanță a echipei noastre cu înaltă calificare, precum și a specialiștilor partenerilor noștri din toate regiunile Europei.
UniferX International GmbH cooperează cu alte companii de cercetare în ramurile enumerate mai sus din Germania, SUA, Spania, Austria și Israel, precum și cu universitățile și instituțiile de cercetare din Germania, Ucraina și Rusia.

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli

Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

loading ...